Halaman

Isnin, 20 November 2017

Ubat Tahan Lama Untuk Lelaki

kepada yang tercari-cari ubat tahan lama untuk lelaki seperti gambir emas, hebakboh, titan gel, etc... boleh lawati link di bawah ini:

https://ubattahanlama-lelaki.blogspot.my

ada banyak produk-produk berkualiti dan bagus untuk digunakan.

Rabu, 5 September 2012

Buat Komik Kartun Guna Pixton

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera :)

masa baca majalah ujang atau manga naruto, doraemon, dragon ball .. kadang-kadang terpikir "mcm bestnya kalau dapat buat komik kartun yang kita lukis sendiri" ....huhu.

tapi, yg xbestnya... kalau ade idea pun, nak create komik dgn lukis kartun bukan senang weii ... banyak kerja nak kena buat! ambek masa lagi!

tapi (ececey, berape byk tapi der?) ... ada sekali tu, bila jenguk blog Ain Zulaikha  baru lah taw rupa-rupanya dah ada cara mudah nak buat komik kartun ni ... iaitu dengan cara guna PIXTON.




seronok guna pixton ni.. sangat senang dan yang paling best... ia PERCUMA... jom la cuba try test ;)